? ??????????????Music Falls off the Page? ????? ?? ???Rating: 4.3 (35 Ratings)??9826 Grabs Today. 36234 To
tal Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????2?? ?????????????????????????????????????????Rorschach Reality? ????? ?? ???Rating: 4.3 (34 Ratings)??9367 Grabs Today. 41637 Tot BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

scRolL3r!


Click here for Myspace Layouts

Followers

Saturday, 5 November 2011

CutE nye!!!Cat picture

   OMAIGOAT!cHOMEL NYER!! sEMUE x rse begitu ke??Hahaha..sorry, Haya pencinta haiwan lebih2 lagi klu kucing!~Gambar ni Haya jumpe kt GOOGLE IMAGES . Antare bnyk2 foto, Haya cho0se yg ni. Haya rse ni yg pling comel (xtaw la pendapat korang).As pro0f, Gambar ni da jdy Profile Picture  kat FACEBOOK sye..0uh,nak cri gmbar laen ni..sementare tu, korang da tng0k Kartun THE AMAZING ADVENTURE OF GUMBALL?? cerite ni klako taw! Mengisahkan seekor kucing biru dn kawan2 srta kluarga dye.Berlatarkan live action sebagai pemandangan..Mmg TERBAEK la!Watch taw!ni gambo cite tuh..kLU KRg ade CARTOON NETWORK, tng0k kay!SEkian.. SAWADIKAP AND ASSALAMMUALAIKUM!

Tuesday, 4 October 2011

My gadGetz?!!!

Hai everybody...korang da teng0k banyak gadgetz Haya ilang kan?that c0z kte da buang sumer..tinggalkan yg pnting jek~sbb my pren da kate..blog Haya ni berat gilew..kte tak taw p0n sebl0m ni~kte dulu wat derk jerk..nseb baek kwn da warning blog berat..tu yg bnyk ilang..hahaha..sad nyew~x per la~Haya caw cin caw sulu..bai bai~F0LL0W EH!

Wednesday, 21 September 2011

F0unded tut0!!YAY!

Found what??tuto energy savings la..aritu kan kte de ckp nak crik tuto ni..hawhawhaw..tadi mse chatting kat http://www.the-faceblog.com/ nmpak tuto nie..pastu ter0s click la...sekian lme aqw mencary akhernye jumpe gak ek??huahahah..!Mule2 pas dah apply energy save ni rse cam x jdyk je kan..sbb tunggu lelame xde pape jdyk~pastu bru terjadik 4 da 1st time dlm blog ini~aqw ni mesti da boring sant ni..lyn drama lgy best..so, Haya out dulu!!FOLLOW!!

Sunday, 11 September 2011

finAlly!! nEw URL!!!

ASSALAMMUALAIKUM!!!!Yes!!True nut fAlze!New URL akhernye!!Wahahahha!!Dulu, Haya nyer Url = http://www.wazzupyaal.blogspot.com/ . but skarang iz = http://www.bffcrazi.blogspot.com/ . ha??Amacam??okay tak?Heheh~Haya dpt idea nie drpda hubungan kiterang b'3 yg semestinye BFF 4 LIFE YG CRAZY iaitu Haya,Esther n Haney.Dyerang 3 org nie mmg cambest . Well, u kn0w them~ HAHAW, sebenonye korang tak knal p0n..huahahah...wad0yai, senak eden ketawo.Kalau camni saye trik diri duluw eh...nak chekitout bl0g org laen~Bye2!! Say0naRa!Sawadikapp!eh,silap bahaso..babai!!FOLLOW taw!!bru sket sje follower sye nie..huhu..~=_=/T^T

Sunday, 4 September 2011

b0xman!!!

ASSALAMMUALAIKUM SUMER!!!Korang nak maen game (WAKE UP THE BOX ) tpy tak taw???Haya tl0g bgy gamers yg bru lvl 11 ..

mule mule : ltak kayu yg menegak  yg empat tuh kat atas kayu bwh skali ..but ltak kat ats yg wane ungu.ikot urutan ye..kasi dye panjang..pastu ltak yg mendatar pulak atas kepala boxman..ikot urutan gak untuk ksi dye panjang..pastu ltak  kayu menegak yg lgy satu sebelah boxman..bt0l2 kat seblah dye..then..tinggal yg bulat jer kan??Yg bulat tuh ltak kat kayu yg pling bwh skali (mse kte nak ltak kayu menegak yg bebanyak tu ) kt belah kanan skali..hujung2 ye!!! ..nn then siap!!ade phm??ni url nak maen game ni klu korg nak maen gak 

http://www.silvergames.com/wake-up-the-box

THANKS 4 VIEWING!!BANZAI!!NN GUD LUCK 4 MENANG!!

Monday, 29 August 2011

TUTORIALS, MANE NAK CARIK???

ADUUUU!Mane nak crik powersaving tuto nie???Aish!!Menyusakan bet0lla..sesaper yg taw mne nak crik powersaving tuto ni,bgytaw Haya kat shoutbox kay?Memandangkan kat blog nie takley nak comment(taktaw camner nak slesaikan mslh ni)..korang mengomen kat shoutbox tu je la..Sorry eh sumer..tak lame lgy url blog nie akan ditukar..dlm 3 hary lagy..(rsenye la)..Psl URL tu tak taw gy nak ltk pe..korang tunggujela..pe nak wat..hahahaw..smpi sini je la sye menaep..jgn lupe FOLLOW!!Oh ye,ni gambo Haya  nn the gang,kay bye!!(dri kiri :eSther,Hani,Haya )

Saturday, 27 August 2011

FACEBL0G!

SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH

T^T--Sadd!!! n ^^--Happy!

WAAAAA!!!So sad ler!!!nape sad???C0z dlm 1 bulan nie,me tak gi Taekwando la!!Pegi p0n skali je!!haduyai..pe nak jadi..kes bang0n lambat la ni..blan depan!!Mesti pegi!!2 bulan attandence mesti FULL!!Takley tak pn0h!!Urghhh!!!Tapy happy c0z minggu depan RAYEE!!!Nn lagi satu minggu depan HARI KEMERDEKAAN!!0h yeah!!Semangat nye aqw kali ni..Huahahahahah!!!0pss, tlebiy suda.hahahaha...smpi di siniy saye menaep..so,readers jgn lupe fOLLOW kay??


BANZAI UALLL!!HAHAHAHA

NEW LAYOUT?!!

NEW LAYOUT tajok ary nie c0z Haya da tuko layout..p0st yg lame2 tu plak takley nak bce sngt..tol tak?C0z tulisan duru gune wane itam..skang kte gune wane pink plak c0z nak sesuaikan nn layout ni..Ape pendapat korang??Lawa tak??huhuh..takpe la..smpi sini Haya menaep okay??Jangan lupe FOLLOW kay??Banzai!!

Friday, 26 August 2011

my Real idEntity

Hai sumer!!Hari ni Zeeq nak dedahkan my identity..Zeeq actually PEREMPUAN ,bukan laki2..sorry ye Zeeq ckp,bgy sesaper yg percaye sye ni lelaki,ima Gurl.From now onwards,call me Haya.My real name.Okay,remember taw, HAYA!!Jangan slh panggel suda..huhu..this is the last time i'll use this signature, tak lame lagy,akan dituko..kan2???Haduyai..penat lah menaep..smpi sini jew,jggn lupe follow Haya bukan Hazeeq kay??FOLLOW

Saturday, 13 August 2011

SELAMAT HARI KEMERDEKAAN!!!Korang da gantung bendera ke kat klas or uma korang??Klas Zeeq da gantung da..tapy blom banyak lagy..baru 2..alah,janji gantung!Huahahaw!!Sempena bulan Kemerdekaan ni..skolah Zeeq ade wat event taw!Antarenye : MEREKA BAJU KEMERDEKAAN(sama ade ngan kain or ketas..dua2 p0n tak kesah..mne2 boleh) PERTANDINGAN KELAS TERCERIA(dengan menggantong bendera) n macam2 lagy lah!(tak tulis c0z tak ingat..hahah). Tapi..mase tengah nak sambut hari tuh..jangan lupe nak p0se lak key..okey la..sampi sini Zeeq menaip..so, do FOLLOW , bye2!Dengan ni Zeeq sertakan gambo Bendera yg zeeq lukis kat komputer ni..mmg buruk lah..kehkehkeh

Tuesday, 26 July 2011

LepAs ke tak??!

LEPAS KE TAK NI???!!Nak taw nape Zeeq ckp cmni??(taep sebenarnye)c0z ary AHAD yg lepas,Zeeq baru je menduduki Ujian Grading untuk TAEKWANDO!!Zeeq dary tali KUNING 1 nak ke KUNING 2,klu ade rezeki,bley la sampi tali HIJAU ter0s.doa kan Zeeq la eh??Huhuhuh..Im wanna Be thE bEst 0f The BeSt!!Yela..sape yg tanak??Orang mesti nak abis cepat2 kan??Mane ade yg nak abess lambat?huuhuh...Eh,Zeeq asyik cite pasal diri sendiri jek..Readers camne??Sehat ke Tak???Jangan tak sehat dah lah..HARHARHAR!!Waduh,Zeeq da lame tak gelak camtu..dekat jam Zeeq da kul 11:04 pm,so maknenye Zeeq mesty sT0p menaep..so Thank u 4 reading my Entry.stay happY and c0ol and stAY healthy t0o!!Remenber 1 thing...to follow!!!

Saturday, 2 July 2011

Hyep!_

ELL0W EVERYB0DY!!!Amacam?Sehat tak ary ni??Taday ade LARIAN 1 MALAYSIA kan??Huhuhuh..Zeeq lary macam nak putus kaki..tapi laju la jugak..harharhar..ramai yg antare kwn2 Zeeq lary 2/3 pusingan jer(lap)..huhuhu~Ary ni Zeeq dah tukar lagu bl0g..daripada Never Say Never  to SkaT8r Boi (SKATER BOY) by Avril Lavinge..best tak lagu nyer??Zeeq da takde idea nak ltak lagu ape..readers tl0ng bagy idea bley?haha..Skarang readers da bley comment rasenye..tu p0wn kene pki FACEBOOK..Mase nak coment tu,tulis la siapa anda(dlm blog ni)..Zeeq bru f0ll0w 1 bl0g nie..Lawa bl0g nyer..tapy bl0m ade f0ll0wers lagy sebl0m Zeeq yg f0ll0w..tl0ng la f0ll0w dye..Kecyan dye~ link dye :  http:/www.z-yanastory.blogspot.com
F0ll0w2 la yer??Kay lar..Zeeq tulis sampai sini jew..ByeP!!<--Read,comment,vote nn f0ll0w me!!-->

Friday, 24 June 2011

:: My b'Day laR!!:


My b'Day!!Wish lar something for me..its true 24 JUNE nie b'Day Zeeq..nak taw tak pe yg Zeeq dpt??Zeeq dpt COKLAT fr0m my parents..(sebenarnye mak Zeeq jew..hihi)klu dry kwn Zeeq,Zeeq dpt jajan,pencil box nn buku nota MICKEY MOUSE!Dye also ade kasi Zeeq   kad hari lahir..panjang isi nyer!!har har har!0key lar hadiah2 yg Zeeq dpt..huhuhu..COKLAT yg mama Zeeq bgy tu ade 2 type..1 yg letters,yg lgy satu tu coklat gambo..=_=~readers taknak bgy pape ke kat Zeeq??har har har..!banyak gak ek Zeeq highlight kan p'kataan ni..kebanyakkan kwn Zeeq t'lupe hry nie b'Day Zeeq..Zeeq ade la gak perasaan geram dlm haty..c0z dyerang luper stiap tah0n taw!!takpe..sabo sabo..nnty cpat tue..bt0l tak??hihih~_0key,until here only coretan Zeeq kali ni..<--Read, Vote nn F0llow!--><--HappY b'Day to all readers which share the same b'Day with me!!-->

Thursday, 9 June 2011

:_bEnci Dadah!MuSuh kIta!!_:

DADAH!!Siapa yg tak kenal dadah nie??Zeeq pasti sume readers and bloggers taw dadah tu ape kan??Haha..thats why topik Zeeq skang nie dadah~Zaman skang ni,generasi muda cham kite2 ni da mule nak terjebak dengan dadah yg takde pekdah ni..kan kan??Zeeq harp gejala dadah ni dpt ditangani lah..Zeeq tanak t'jebak..polis tangkap nnty..bru taw!meringkukla dlm penjare!So,jgn sesekali nak mule ye..nnty diri sendiri yg kene..klu nak taw,SMK PANJI tlah menganjurkan program MINGGU ANTI-DADAH..Skolah korang dah ke bl0m?Klu dah bag0slah..kempen ni mmg bagus walaup0n b0ring bagy sesetengah 0rang tu..cam Zeeq ni lah!HAHAHA!Ade jugaklah maklumt yg bley kite dpt daripada program ni..contoh nyer kesan2 akibat dadah,cara2 nak elakkan diri daripada dadah n memacam lagy lah!Perlu diambik taw gak bahawa rakan juga adalah pengaruh besar yang bley menjerumus kite ke penagihan dadah..bec0z of that kite kene pandai plih kawan..jgn pilih yg negatif,cary yg positif kay??Klu ade masalah,rujuk pade saluran yg bet0l n jgn ambik tindakan sendirik..Klu t'jebak,bakal sengsara nnty...Hukuman nyer p0wn berat taw?Sangg0p ke?0leh tu,Say N0 TO DADAH!kay?ni jerla yg Zeeq nak bagy taw..bye!Jgn luper unt0k jage kesihatan kay??ADI0S!<--Read n f0ll0w kay?-->

Wednesday, 4 May 2011

:: HAIII::

Hi allz!!Zeeq skang kat skola Zeeq nie..nak taw camner Zeeq bley bkak internat??ADELAR....tnye lar kwn2 Zeeq yg kat sini sumer..Zeeq mls nak ckp..lagip0n bkan nyer bley than lame bkk bl0g Zeeq nie..Klu nak diikutkan..da lame gak Zeeq tak bkk ek??yerla..kwn kat sbelah Zeeq ni da tak  sab02 nak maen game..so Zeeq tlis smpi sniy jew eh??Kay..jgn luper fullow kay?>READ AND FOLLOW..PLEASE RATE MY BLOG..THANKZ<

Saturday, 30 April 2011

だるまさんが転んにゃ - Stalking Cat -



Care2 nak stalking orang ~:WAJIB TENG0K!::

Surprised Kitty (Original)



Eii!!Takotnyer!!

Nak tau tak kenapa Zeeq ltk taj0k mcm tu??Sbb mase Zeeq tngah mkn kat restoran nie..ade sekor anjing putih ni asyik lalu lalng kat tmpt tu..FYI,Hazeeq ni mmg takot sangat2 ngan anjing..dri kecik lagi taw!Ade satu kali tu..anjing tu dekaaat sangat ngan Zeeq..gigil Zeeq mse tu!Sikit jew lagy,da nak kene samak~FUH!~By the way,thank sbb bace p0st Hazeeq ni..sbb Hazeeq kan da lame ta bukak bl0g Zeeq nie kan??HikHik~takperla..smpi sini jew Zeeq menulis..c0z da tade idea la katekan...0kay la..Babbai!!!Jgn lupe untk follow Zeeq bgy yg bl0m..And Zeeq na sangat korang comment post Hazeeq ni..s0 tl0ng la ye?? --<THanks 4 reading..F0ll0w me>--

Thursday, 7 April 2011

:: c0py S0me0n3?? ::

I'm copycat??Hell0??Zeeq lom pegi visit engkau punye bl0g kAy?Zeeq da wat falling 0bject tu sbel0m kau la!!Jgn memandai nak kate Zeeq nie copycat ur d0g~I'm not copying any0ne kay??Hurgghh!!Geram taw!Laen  kali sila siasat sebelum menuduh 0rang owkay?? :: Arigatou ::






    --->Read ,c0mm3nt and vote kay'?? <----

Thursday, 31 March 2011

:: hy3~lm3 ta JUMpe~ ::

Assalammualaikum~Da lame da yew Zeeq ta share new p0st kat bl0g Zeeq yg t'cinta nie?~Surry la c0z Zeeq takde mase..Bnyk keje skulah~><!!Tapy Zeeq da add bnyk widgets..C0ntohnya mcm  jam T!ck t0ck..lawa tak??hikhik~Semua tu hasil p'tul0ngan kwn2 Zeeq~Zeeq da tade idea ni nak tulis~smpi sini jerla..oh yeah~klu ade ape2 idea untuk Zeeq..k0men la kat sini..Thank u and bye~

             >PLEASE READ AND COMMENT~<

Saturday, 26 March 2011

Yayy!!Sekarang bl0g Zeeq da lawa!!Thanx kpda kwn2 Zeeq yg bnyk membantu~walaupun Da lawa..Zeeq tetap kene cary tutorials c0z Hazeeq kan masey bru dlm bidang blogging nie~so U'all kne laa Bantu Zeeq kay??Apa2 p0wn..thnx c0z sudi melawat bl0g Zeeq nie..:)Lurve yah"~Smpi siney Zeeq m'nulis..time kasey sbb sudi bace..k0men lar skaly kay??Byep!!




                                   :)READ AND COMMENT,THEN PLEASE V0TE KAY? :)

Monday, 14 March 2011

Bowling!!yeahh!!

huh~Today was an exiting day...coz naper??sbb pas Zeeq gy hoki..Zeeq nn member Zeeq tros tuko bju(mndylah duluuu!!)pgy Bowling Daiman...tngah maen tuh..T'jumpe Zarith Sofea nn da geng lakz~Kebetulan erk??heheh~But..Mse ngah maen tuh..Zeeq hampir menang taw?!But klh ngan newbie 3 times!!huhu...><!!ta pe lah~Ets fate...smpi disini jew..kay bye!!nn please c0mment!~

Saturday, 5 March 2011

Taekw0ndo~

Today Zeeq pegy latihan Taekwondo kat skola~bru tali putey~na wat camner~bru 'j0in' la katekan~antare bdaq tli putey~Zeeq pling besa~Malu ci0t!!But nevermind..I will do the best at the Examinations~exam...17 April...harap2 pass~klu ta pass..======================================================================......
whateverlah..smpi disiniy saja Zeeq mnulis yek??Anyway..thanx 4 reading and please comment~^^

Thursday, 3 March 2011

Terima kaseh/Thank u/Sie sie`

Assalammualaikum..Thanx bebanyak c0z sudi jadi f0llower Zeeq...Zeeq rse gembire sngt smpi da ta taw na ckp pe..d'sebabkan Zeeq budaq bru belajar..so..NNty ape2 hal..ckplah kt Zeeq..Zeeq na taw gak camner na wat blog jady lawa cam blog korang...0kay??Thank u and Plezz Comm3nt`

TeSt~

Urghhh!!!Arynie Zeeq ade Test Sejarah!!Harap2 Zeeq dpt 80% keatas..c0z klu ta...kene sekeh ngan chekgu..hukhuk~Doakan Zeeq  dapat ye??Bleh than gak Test tuh~Senang tu senang..but..Urgghhh!!!Mlz la na citer psl ujian nie...Zeeq sje jew...tade topik yg muncul Dlm Pale  0tak Zeeq nih..TapelAh..Assalammualaikum..and plezz c0mm3nt~

Wednesday, 2 March 2011

Justin Bieber~

Saper nie??Macamlah korang ta taw~sapew lagy..Justin Bieber la..nme pendexnyer JB..Bukan Johor Bahru  Owkeyzz??Denga cite..dye da potong rambut..Berbeza sungg0h!!But tetap ensemm~Tak slhkan ble lelaki ckp laky ensem??Heheh..Klu korang ta pecaye Zeeq ckp nie..tengokla sendiri Gmbo dye~0wkay?Bye!http://www.men-hairstyle.net/wp-content/uploads/2011/02/Justin-Bieber-new-hairstyle-2011.jpg

Maidsama!

Misaki Ayuzawa,16,seorang pelajar malahan president pelajar di sekolahnya(luper kat ner!!)Keluarganya pula mempunyai masalah kewangan..Untuk membendung Masalah  t'sebut..Misaki bekerja di sebuah kat yang jauh daripada sekolahnya sebagai seorang pelayan(siap pkai maid unif0rm lAk tuh!!..lawa~).Tapi,pada suatu hary..musuh ketatnya (Usui Takumi)ternampak Dyer mase Misaki tengah keje~Mampuke Usui menyimpan rahsia nie??Klu Tak..habesslah Misaki nnty!!??

Assalammualaikum~

Assalammualaikum..t3ngz kepade sesaper yg bce bl0g Zeeq nih~Zeeq bru blajo nak wat blog..sow ta pandi lagy lah..ary2 kene update~Takper2...practise make purrfect kan??Hakhak..So..this is 4 now..and please comment..Thanx~

:: SkaT8r b0y! ::_Avr!l Lav!nge